SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » ASÜ ile İŞKUR Arasında Kariyer Protokolü İmzalandı

ASÜ ile İŞKUR Arasında Kariyer Protokolü İmzalandı

A - +

Ana Manşet - 29.12.2023 - 8:55

ASÜ ile İŞKUR Arasında Kariyer Protokolü İmzalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Aksaray Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında “İŞKUR Hizmetlerinin Sunulması Protokolü” imzalandı. Protokol, öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Öğrencilere kariyer hedeflerini belirlerken destek olmak, çağın ve dolayısıyla iş dünyasının değişimlerine adapte olmalarını sağlamak ve yeteneklerini geliştirmelerine imkân tanımak adına çalışmalara devam ettiklerini söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kurumsal iş birliklerinin bu çabayı somutlaştırdığını belirtti. Öğrencileri mezuniyet sonrası hayata donanımlı bireyler olarak hazırlamak istediklerine dikkat çeken Prof. Arıbaş, “Meslek danışmanlığı, mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama, iş kulübü eğitimleri, işbaşı eğitim programları, staj… Bu protokolün öğrencilerimize pek çok açıdan pozitif değer katacağına inanıyoruz. Farklı konularda etkinlikler gerçekleştirilecek. Protokolün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Kısa açıklamanın ardından Rektör Alpay Arıbaş ve İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş hazırlanan protokol metnini imzaladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021