SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Ardahan’da 4 Yıldır Çözülemeyen sorun

Ardahan’da 4 Yıldır Çözülemeyen sorun

A - +

Yerel Haberler - 23.05.2022 - 13:19

Ardahan’da  4 Yıldır Çözülemeyen sorun

Ardahan Merkeze bağlı Kaptanpaşa Mahallesinde ikamet eden Savaş Alihanoğlu, 4 yıldır yaşadığı kanalisazyon sorununun çözülmemesi nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.

Ardahan Belediyesine verdiği dilekçelerin amacına ulaşmadığını ileri süren Alihanoğlu, şunları söyledi; “Aydınlık Sokakta bulunan ve evimizin önünde geçen kanalizasyon bacası eski ve kırık olduğu için buradan sızan pis sular evimizin zemin katına geliyor. Bu sorunu her yıl yaşıyoruz. Bir önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Faruk Köksoy zamanında bu sorunu kendilerine ilettik, elimizde baca yok dediler. Daha sonra Belediye değişti. Mahalle sakinleri olarak yaşadığımız aynı sorunu bu sefer Belediyeyi kazanan Sayın Faruk Demir’e de ilettik. Onlarda elimizde Kanalisazyon bacası yok deyip 3 yıldır bizi bekletiyorlar. Ardahan Belediyesine çağrıda bulunuyorum, mahalle sakinlerinin yaşadığı bu rezilliği ve pisliği bir an önce çözün. Dilekçelerimiz artık iş yapmıyor. Binamız hasar gördü, pis kokudan dolayı pencerelerimizi açamıyoruz, sağlığımız tehlikededir. Yapılması gereken eski ve kırık olan kanalizasyon bacasının bir an önce değişmesidir. Yine kanalizasyon kapakları sağlam değil, bunlarında elden geçmesi gerekmektedir.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021