SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ankette AK Parti Ezdi Geçti

Ankette AK Parti Ezdi Geçti

A - +

Aksaray Haberleri - 10.02.2015 - 20:15

Ankette AK Parti Ezdi Geçti

ORC, 7 Haziran seçimleri öncesi Kırıkkale, Sivas, Çorum, Yozgat, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Karaman’ı kapsayan araştırmasının sonucunu kamuoyu ile paylaştı.
Türkiye Geneli sonuçları başta olmak üzere son 3 seçimin en isabetli tahminlerini yapan ORC Araştırma, 7 Haziran genel seçimine 4 ay kala illerde seçmenlerin nabzını tutmaya devam ediyor.
ORC Araştırma son olarak Kırıkkale, Sivas, Çorum, Yozgat, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Karaman olmak üzere toplamda 10 ilde seçmene “7 Haziranda yapılacak olan genel seçimde oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?” diye sordu. Araştırma şirketinin 10 ilde toplam 7 bin 600 kişiyle yaptığı anketin sonuçlarına göre AK Parti on ilde de yüzde 50’nin altına düşmedi.
AKSARAY’DA MHP TAKİPTE
ORC’nin Aksaray’da yaptığı ankette de AK Parti yüzde 60’ı geçti. Aksaraylı seçmene sorulan “7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?” sorusuna yüzde 62,5 ile AK Parti cevabı verilirken yüzde 23 ile MHP cevabı verildi. CHP ise Aksaray’da yüzde 9,4’te kaldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021