SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksarayspor Taratftarına Yönelik Saldırıya Kınama

Aksarayspor Taratftarına Yönelik Saldırıya Kınama

A - +

Aksaray Haberleri - 20.01.2020 - 11:48

Aksarayspor Taratftarına Yönelik Saldırıya Kınama

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 68 Aksaray Belediyespor taraftarına yönelik saldırıya dair bir kınama mesajı yayınladı.

Altınsoy yayınladığı mesajında, “68 Aksaray Belediyespor taraftarı ve basın ilkeleri çerçevesinde yayın yapan Kanal68 Tv muhabirine, Serikspor taraftarı tarafından yapılan çirkin saldırıları kınıyor ve futbolda olmaması gereken bu saldırıları kabul edilemez buluyorum. 68 Aksaray Belediyespor taraftarları her koşulda takımını yalnız bırakmayan vefalı ve saygın bir topluluktur. Siyah beyaz renklere tutkularıyla, vefakar taraftarlarımız önümüzdeki haftalarda da Anadolu’nun dört bir yanında Aksaray Belediyespor’umuzun yanında olmaya devam edeceklerdir. Bu nedenle bu hafta sonu yaşadığımıza benzer saldırıların diğer illerde de yaşanmaması ve her türlü önlemin alınması için girişimlerimizi başlattık. Bir kez daha özverili taraftarımıza, maddi ve manevi emeğini ortaya koyan Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve basın mensuplarımıza yaşadıkları saldırı ve gördükleri kötü muamele için geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021