SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Son Dakika » Aksarayspor Adıyaman’da

Aksarayspor Adıyaman’da

A - +

Son Dakika - 02.03.2021 - 22:05

Aksarayspor Adıyaman’da
3 .lig 4 .grupta şampiyonluğunu yakından ilgilendiren 24. Hafta karşılaşmasında Adıyama 1954 ile temsilcimiz Aksarayspor’un Perşembe günü saat 14:00’da Adıyaman Atatürk stadında karı karşıya gelecek. Haftanın en kritik mücadelesinde Hatay bölgesinden hakem Deniz Kükrek düdük çalacak
Ligde bu sezon dış sahada sergilediği performans ile dikkat çeken temsilcimiz Aksarayspor Perşembe günü zorlu Adıyaman deplasmanında çıkışına devam etmek istiyor. Adıyaman maçı bugün şehirden ayrılan ve maçın hazırlıklarına Adıyaman üniversitesi sahasında devam eden siyah beyazlılarda tek hedef zafer olacak.
Ligde ikinci devre mağlup olmayan tek takım olan temsilcimiz Aksarayspor iç sahada iyi bi performans sergileyen Adıyamanspor’u evinde mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atmayı hedefliyor.
Adıyaman maçı öncesinde siyah beyazlılarda ciddi eksik bulunmaması ise camiada moralleri artırdı. Adıyaman maçı için Çarşamba (yarın) günü yapacağı ter antrenmanın ardından temsilcimiz Aksarayspor maç saatini beklemeye başlayacak.
Siyah beyazlı taraftarlar kadar 3.li 4. Grupta da sonu merakla beklenen mücadele Perşembe günü saat 14:00’da misli.com tarafından naklen canlı olarak yayınlanacak.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021