SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’lı Sanatçı Mine Gez’den gazetemize ziyaret

Aksaray’lı Sanatçı Mine Gez’den gazetemize ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 09.05.2015 - 21:14

Aksaray’lı Sanatçı Mine Gez’den gazetemize ziyaret

Aslen Aksaray’lı olup İstanbul’da Aksaray’ın sesi olan Mine Gez, gazetemizi ziyaret etti.
Aksaray’ın medarı iftarı olan hemşehrimiz Mine Gez, değişik yer ve mekanlarda sanatını icra ederken belli günlerde ulusal bir kanalda Müzik programına konuk oluyor, program yapıyor.
Gazetemizi ziyaret ederek yayın ekibimizle bir süre sohbet eden Aksaray’lı sanatçı Mine Gez, Gazeteciler Birliği Genel başkanı ve Birlik Haber Gazetesi Genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya’ya çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Mine Gez; ”Aksaray’ı ve Aksaraylıları hiç bir zaman unutmuyorum. Fırsat buldukça memleketime gelerek hasret gideriyorum. Müzik benim hayatım, hayatımı müzikle uğraşarak kazanıyorum. Televizyondaki programlarımı izlemenizi tavsiye ediyorum, hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Gazeteciler Birliği Genel başkanı ve Birlik Haber Gazetesi Genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya ise, Aksaray’lı Sanatçı ve hemşehrimiz Mine Gez’ın bu nazik davetinden dolayı çok teşekkür etti ve meslek hayatında başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021