SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ın Tarım Dosyası Bakan Çelik’e Verildi

Aksaray’ın Tarım Dosyası Bakan Çelik’e Verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2016 - 12:31

Aksaray’ın Tarım Dosyası Bakan Çelik’e Verildi

Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti. Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı hakkında bilgiler veren Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’ın tarım ve hayvancılık kenti olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Bu nedenle tarım ve hayvancılığa son derece önem verdiklerini, her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Başkan Koçak, amaçlarının tarım ve hayvancılığı geliştirmek, üreticileri daha verimli, daha kazançlı hale getirmek ve Aksaray’ın olduğu gibi Türkiye’nin de ekonomisine katkı sağlamak olduğunu vurguladı. Tarım ve hayvancılığın her kaleminde hükümetin üreticilere ciddi destekler verdiğini belirten Başkan Koçak, bu desteklerle Aksaray’ın ve ülke tarımının son derece verimli ve kaliteli bir hale geldiğini söyledi. Bu kapsamda Aksaray’ın tarım ile ilgili sorunlarını her alanda araştırdıklarını, daha verimli ve daha kaliteli ürün elde edebilmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Koçak, özel bir dosya oluşturduklarını belirterek dosyayı Bakan Çelik’e teslim etti.

Çalışmaların ve dosyanın her safhasında AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün de bilgisi ve katkılarının olduğunu belirten Başkan Koçak, “Çalışmalarımızı Grup Başkanvekilimiz öncülüğünde yaptık. Kendisinin bizlere ciddi anlamda destekleri oldu. Desteklerinden ve yapılan çalışmalarımızı takibinden dolayı Sayın İnceöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakan Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aksaray’ın tarım dosyasını kabul etti. Bakan Çelik, dosyanın takipçisi olacaklarını belirterek, tarım ve hayvancılık alanında incelemeler ve çalışmalar yaptıkları için Başkan Koçak ve ekibine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021