SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’dan Değer Ödülleri Yarışmasında Türkiye Birinciliği

Aksaray’dan Değer Ödülleri Yarışmasında Türkiye Birinciliği

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 14:33

Aksaray’dan Değer Ödülleri Yarışmasında Türkiye Birinciliği

Ensar Vakfı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol ile ülke çapında gerçekleştirilen Yardım Severlik konulu Türkiye 4. Değer Ödülleri Yarışması sonuçlandı.

Ortaokul ve Lise düzeyinde ilçe ve illerde kademeli olarak Değer Kategorisi ve Eser Kategorisinde Şiir, Resim, Hikaye, Afiş ve Kısa Film dallarında değerlendirmeler yapılarak, bu alanlarda her ilin birincileri Türkiye Finali değerlendirmesine alındı. Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi’nin organizasyonuyla oluşturulan Türkiye Finali Seçici Kurulları zorlu bir değerlendirme sürecini tamamlayarak dereceleri belirledi.

Buna göre İlimizdeki Liseler arası Eser Kategorisi Şiir Dalında İl Birincisi olan Aksaray Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9-A Sınıfı Öğrencisi Kevser Dilber ÇAYBAŞI’nın yazdığı Şiir Türkiye Finalinde de Türkiye Birinciliğini elde etti.

11 Mayıs 2015 Pazartesi günü İstanbul’da düzenlenecek törenle ödüllerini alacak öğrencimizi ayrıca Ensar Vakfı Aksaray Şubesinin da ödüllendireceğini belirten Şube Başkanı Bilal BİLECİK; ‘’Eser ödülü kategorisinde, öğrencimizin gösterdiği başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Ayrıca İlimizin geçen yıl da Türkiye Dereceleri olduğunu ifade ediyor ve bu konuda ilgi gösteren, destek veren tüm okul idarecilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren öğretmelerimize ve özellikle de saf ve duru zihinlerinden, muhayyilerinden çıkan hikayeler, şiirler resimler, afişler ve filmler ülkemizin kültür ve sanat cevherlerini bizlere gösteren öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021