SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldı

Aksaray’da SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 24.02.2020 - 12:58

Aksaray’da SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray’da SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldığı müjdesini verdi.

Aksaray’ında içerisinde bulunduğu 51 il ve 2 ilçede ilave 6 puanlık SGK teşvik süresinin 1 yıl daha uzatıldığını belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kararın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

İl Başkanı Altınsoy, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, işverenlerimizin işçilerimiz adına ödeyecekleri SGK primlerinden 5 puanlık indirime ilave olarak 6 puan daha indirim uygulamasını bir yıl daha uzatıldı. AK Parti hükümetleri olarak işi, işçiyi ve istihdamı korumaya ve desteklemeye devam ediyoruz. Bu ilave teşvikten sosyoekonomik gelişmişlik endeksi düşük olan il ve ilçelerde üretim ve istihdamı artırmak için özel sektörde işçi çalıştıran işverenler yararlanabilecek. Yatırımcılarımıza ve işletmecilerimize hayırlı olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021