SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Ramazan Sokağı Evleri Kiraya Veriliyor

Aksaray’da Ramazan Sokağı Evleri Kiraya Veriliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 18:45

Aksaray’da Ramazan Sokağı Evleri Kiraya Veriliyor

Aksaray’da ilk kez geçtiğimiz yıl kurulan Ramazan Sokağı evleri bu yıl da yine kent meydanına kurulacak.
Aksaray Belediyesi tarafından 18 Haziran 2015-18 Temmuz 2015 tarihleri arasında kurulacak Ramazan Sokağı Evlerinin kiraya verileceği bildirildi. Eski Ramazan aylarının kendine has yaşam biçimi ve izlerini taşıyan Ramazan Sokağı, Aksaray’da ilk kez geçen yıl uygulanmış ve vatandaşlardan tam not almıştı. Aksaray Belediyesi, geçmiş kültüre ayna tutan Ramazan Sokağı evlerini bu yılda yine kent meydanına kuruyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi ramazan akşamları etkinliğine bu yılda kent meydanı ev sahipliği yapacak. Ramazan Sokağında her yaş grubuna hitap eden etkinlikler yer alacak. İnsanlar Ramazan ayında yaşadığı feyzi, iftar sonrasında en keyifli şekilde yaşayacak.
Öte yandan, Ramazan Sokağı Evlerinden dükkan kiralamak isteyenler, Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilecekler. Dükkan kiralama işlemleri için son başvuru tarihinin 17 Haziran 2015 olduğu belirtildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021