SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Özel Güvenliklere Eğitim Semineri

Aksaray’da Özel Güvenliklere Eğitim Semineri

A - +

Aksaray Haberleri - 06.03.2016 - 10:18

Aksaray’da Özel Güvenliklere Eğitim Semineri

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel güvenlik görevlilerine eğitim semineri verildi. Yaşanabilecek her türlü olayların önüne geçmek amaçlı düzenlenen eğitim seminerine çok sayıda güvenlik görevlisi katıldı.
Aksaray’da yaşanabilecek olumsuz olaylara karşıözel güvenlik olarak görev yapanlara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından eğitim semineri verildi. Aksaray Belediye Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine Bomba İmha Uzmanı, şube müdürleri ve çok sayıda özel güvenlik görevlisi katıldı. Özel güvenlikgörevlilerine eğitimsemineri 3. Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Ersoy tarafından verildi.Yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı seminer düzenlediklerini ifade eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Ersoy, “Eylemlerin ve protestoların önüne geçmek için alınacak tedbirleri anlatmak için sizlerle bir araya geldik. Bizim çok sayıda güvenlik görevlimiz var. Bunların büyük bir kısmı özel güvenlik görevlisi olarak görev yapıyor. Onların her türlü olaylara karşı daha etkili davranmalarını sağlayabilmek için iki gün boyunca eğitim semineri yapılması gerektiği kararını aldık. Yaşanabilecek olayların karşısına geçebilmek için seminerler önemlidir. Buda bizim güvenlikle ilgili tedbirlerimize bir güç katacaktır diye düşünüyoruz. Sonuç olarak, müdahalelerimiz olayları yatıştırmaya yönelik olacak, yoksa daha alevlendirici, baskıcı müdahale olmayacaktır”diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021