SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray’da Evden Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı

Aksaray’da Evden Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı

A - +

Ana Manşet - 18.05.2022 - 10:18

Aksaray’da Evden Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı

08 Mayıs 2022 tarihinde Aksaray ili Merkez ilçe Salmanlı Köyünden A.S. (1959-E) isimli şahıs Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak evinden (1) adet Hp marka Dizüstü Bilgisayar, (1) adet Samsung marka tablet ve (1) adet Oppo marka cep telefonunun çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip olaya derhal reaksiyon gösteren, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin B.S. (2004-E), M.A.G. (2007-E) ve A.K. (2004-E) isimli şahısların olduğu tespit edilmiştir.

Şüpheli şahıslar düzenlenen operasyonla Aksaray Merkezde gizlendikleri evde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Evde yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirilmiştir.

Çalınan malzemeler mağdura teşhis ettirilerek tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir.

Gözaltına alınan B.S., M.A.G. ve A.K. isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş olup, M.A.G. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, B.S. ve A.K. isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021