SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray’da Bebek Taksi Ailelerin Yüzünü Güldrürüyor

Aksaray’da Bebek Taksi Ailelerin Yüzünü Güldrürüyor

A - +

Ana Manşet - 25.08.2022 - 9:30

Aksaray’da Bebek Taksi Ailelerin Yüzünü Güldrürüyor

Aksaray Belediyesi’nin 2021 yılında hayata geçirdiği bebek taksi uygulamasıyla doğum yapan anneler hastaneden evlerine ücretsiz olarak rahatça ve güvenle ulaştırılıyor. 2022 yılının ilk 7 ayında 274 ailenin faydalandığı Bebek Taksi; yeni doğan anne ve ailelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in insan odaklı sunduğu hizmetler arasında yer alan Bebek Taksi uygulaması 7 gün 24 saat esasına göre kesintisiz bir şekilde hizmet sunuyor. Yeni doğum yapan annelerin rahatı ve güvenliği amaçlanarak hayata geçirilen proje ile yenidoğan aileleri talep etmeleri halinde bebek taksi günün her saatinde ailelere ulaşım konusunda destek sağlıyor.

Aksaray Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile uygulamaya geçirdiği Bebek Taksi hizmetinden faydalanmak isteyenler, belediyenin 444 55 68 numaralı çağrı merkezi numarası ile talepte bulunmaları gerekiyor. 7 gün 24 saat çalışma esasına göre hizmet veren bebek Taksi de yeni doğan bebeklerin ihtiyaç duyduğu “Hoş Geldin Bebek” paketi ailelere ücretsiz veriliyor.

Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2021 yılında hizmet vermeye başlayan Bebek Taksi uygulamasından bugüne kadar yüzlerce aile faydalandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni doğum yapan anne ve ailelerin güvenliği amaçlanarak hizmete başlayan Bebek Taksi uygulaması ile anne ve ailelerin güvenli bir şekilde evlerine ulaştırıldığını aktardı.

Bebek Taksi ile şehir genelinde hizmet sunulduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, “Biz her hizmetimizde olduğu gibi, bebek taksi uygulamamızda vatandaşlarımızın yararını gözetiyoruz. Bebeklerini kucaklarına alan ailelerimizin bu mutlu günlerinde onlara güvenli, stressiz bir ulaşım sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Bebek Taksi hizmetinden 2022 yılının ilk 7 ayında 274 ailenin yararlandığını açıkladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021