SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Aksaray’da Ankara Caddesi Boydan Boya Yenilendi

Aksaray’da Ankara Caddesi Boydan Boya Yenilendi

A - +

Belediye Haberleri - 07.06.2022 - 18:31

Aksaray’da Ankara Caddesi Boydan Boya Yenilendi

Aksaray Belediyesi, şehir genelinde daha konforlu ve güvenli ulaşım için altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm ekipleriyle sahada başarılı bir çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden Ankara Caddesi’ni boydan boya yeniledi.

Aksaray Belediyesi, yeni yol açma- genişletme, yol bakım-onarım ve asfalt kaplama çalışmaları ile vatandaşlara konforlu yaşam sunmak amacıyla çalışmalarını şehir genelinde aralıksız sürdürüyor. Ankara Caddesi’ndeki çalışma ile yol ve kaldırımlar genişletilerek daha konforlu ve kullanışlı hale getirildi.

Yol genişletme çalışması ile trafik yoğunluğu kontrol altına alınarak trafik rahatlatıldı. Ayrıca kaldırımlar genişletilip yenilenerek engelli vatandaşların özgür ve bağımsız hareket etmesini sağlayacağı engelli rampası ve kılavuz çizgisi de yapıldı. Cadde boyunca sürdürülen çalışmalar tamamlanarak şehir merkezinin işlek caddelerinden olan Ankara Caddesi daha kullanışlı duruma getirildi. Sıcak asfalt serimi sonrası yol ulaşıma açıldı.

Esnaf ve vatandaşlardan tam not alan çalışma ile Belediye ekiplerince şehir merkezi yenilenerek sağlıklı hale getiriliyor. Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mesai gözetmeksizin sürdürülen çalışmalara Ebulfeyz Caddesi’nde devam ediliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021