SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Valisi Kumbuzoğlu köy ziyaretlerinde bulundu

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu köy ziyaretlerinde bulundu

A - +

Ana Manşet - 14.12.2023 - 16:58

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu köy ziyaretlerinde bulundu

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu merkeze bağlı Baymış, Sapmaz, Acıpınar, Sarayhan, Hanobası, Altınkaya köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde köy muhtarları ve vatandaşlarla görüşen Vali Kumbuzoğlu, ihtiyaç ve talepleri dinledi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Kumbuzoğlu; altyapı, eğitim, sağlık gibi konularda çözüm odaklı adımlar atılması için ilgili birimlerin aksamaya meydan vermeden hizmetleri yürütmeye devam edeceğini belirtti.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Köylerimizdeki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve sorunlarına çözüm bulmak için sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde hemşerilerimizle hemhal oluyoruz. İstek ve ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulunuyoruz. Bunları önem sırasına koyarak çözüme kavuşturacağız” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İl Genel Meclis Üyesi Veysel Yıldız’ında katıldığı köy ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Vali Kumbuzoğlu; vatandaşlarla doğrudan iletişimde bulunarak yerinde tespit yerinde çözüm yönetim anlayışını sürdüreceklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021