SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayrak Değişimi

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayrak Değişimi

A - +

Aksaray Haberleri - 05.07.2018 - 9:20

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayrak Değişimi

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Bayrak Değişimi Yeni Başkan Muhsin Arslan oldu…
Yapılan açıklamada; Ülküocakları Aksaray İl Başkanı Ali AKBULUT, Ülküocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay KILAVUZ ve MHP Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI’nın katılmış olduğu devir teslim töreni ile İl Ocak Başkanlığı görevini Muhsin ARSLAN’a devretmiştir.

Yaklaşık 1 buçuk yıldır Aksaray’ da aldığı bayrağı görev aşkı, teşkilat bilinci, davaya inancı ve lidere sadakatiyle , onuru ve Şeref’iyle zirveye çıkartıp orada dalgalandıran Ali AKBULUT başkanımız , 24 Haziran seçimleri sonrasında Bilge liderimiz Devlet BAHÇELİ’nin talebi ve Ülküocakları Genel Başkanı Ve MHP Mersin Milletvekili Olcay KILAVUZ’un takdiri ile 4 Temmuz itibari ile Ülküocakları Genel Merkezine ataması gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda Ali AKBULUT ‘ a çifte görev verilerek hem Ülküocakları Genel Merkezi Yöneticiliği hemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde MHP Aksaray Milletvekilimiz Ramazan KAŞLI’nın Danışmanlık görevi verilmiştir. Ali AKBULUT başkanımıza Aksaray Ülküocakları olarak üstlenmiş olduğu ve atanmış olduğu yeni görevlerinde başarılar diliyor, Şehrimiz ve Aksaray Ülküocağımıza yapmış olduğu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Yine yeni ataması yapılan Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhsin ARSLAN’a da yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021