SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray SGİM’ den Gazeteci Cemiyetlerine Ziyaret

Aksaray SGİM’ den Gazeteci Cemiyetlerine Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2015 - 16:34

Aksaray SGİM’ den Gazeteci Cemiyetlerine Ziyaret

8. si düzenlenen Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Celil Acar’ı, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya’yı ve 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Südemen’ i ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çalışkan, daha önce Danıştay tarafından yürütmesi durdurulan Özel Hastanelerde Biyometrik avuç içi kimlik doğrulama sistemi uygulamasının Anayasa Mahkemesinin 19/03/2015 tarih ve 2014/180 Esas, K.2015/30 sayılı kararına istinaden 15 Mayıs’tan itibaren yeniden uygulanmaya başlayacağının altını çizdi.

Çalışkan, Ek-5 Tarım sigortalılığı ile yeniden muhtarlarla bölgesel bazda bilgilendirme toplantısı yapılacağını ifade etti.

Ayrıca Çalışkan “toplumun her kesimini ilgilendiren Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili yasa ve mevzuatları vatandaşlarımıza ulaştırdığınız için tüm basın mensuplarına bu vesileyle teşekkür ederim” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021