SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Şehitliğinde Bakım ve Onarım Yapıldı

Aksaray Şehitliğinde Bakım ve Onarım Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.10.2018 - 14:17

Aksaray Şehitliğinde Bakım ve Onarım Yapıldı

Aksaray İL Özel idaresi Plan Proje Yatırım İnşaat Müdürlüğü ekipleri Aksaray’da bulunan şehitlik alanında tamir,bakım ve onarım çalışmaları yaptı.

Aksaray İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimizin kabirlerinin bulunduğu Aksaray şehitlik alanını Plan Proje Yatırım İnşaat Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından boya,tamirat,onarım ve çim ekimi gibi bir takım çalışmalar yapılmıştır.Yapılan çalışmalar arasında temsili mezar taşları yenilenmesi,zemindeki ve merdivenlerde bulunan bozuk mermerlerin bakımı,anıtta bulunan şehit isimlerinin yenilenmesi,anı odasının boya ve tamir işleri,çevre aydınlatılmasında meydana gelen arızaların giderilmesi,çevre bakımı ile çim ekimi işlerinin yapılması,çevre duvarlarının boyanması ve tamiratı gibi işlemeler İl Özel İdaremiz tarafından yönetmeliğe uygun bir şekilde gerçekleştirilmiştir.Bunlara ek olarak Sarıyahşi,Ortaköy ilçeleri ile Güneşli-çağlak,Yapılcan,Demirci,Taşpınar,Sarıkaraman,Dikmen ve Ortaköy Karapınar’da bulunan şehit mezarlarıda bakım-onarım ve tamirat işlemleri tamamlanmıştır.

Genel Sekreter ALTUNDAĞ ; Şehitlikler geçmişimizi hatırlamanın, Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zorluklarla kurulduğunu anlamanın, vatanı uğruna can veren güvenlik güçlerimizin dualarla anılma yerleridir. Şehitliklerimize ve şehitlerimizin manevi şahsiyetlerine önem veriyor, belirli periyotlarla bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021