SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı KATAR/DOHA’da

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı KATAR/DOHA’da

A - +

Aksaray Haberleri - 24.02.2020 - 15:32

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı KATAR/DOHA’da

Türkiye- Katar Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Heyeti Katar’da

Türkiye-Katar Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Heyeti AK Parti Milletvekili Vahit KİLER Başkanlığında; MHP Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail BİLEN, AK Parti İzmir Milletvekili Necip NASIR, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin UĞUR, Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı Görevlisi S. Bülent ERTEN’den oluşan heyetimiz Katar Şura Meclisi Başkanı Ahmed bin Abdullah bin Zaid Al Mahmoud’la başkent Doha’da bir araya geldiler.

Bu önemli görüşmede, iki ülke parlamentoları arasındaki ilişkiler ile bu ilişkilerin geliştirilmesinin yolları ele alındı.

Türkiye-Katar ilişkilerinin farklı alanlarda kaydettiği ilerlemeden övgüyle söz eden Al Mahmoud gelecek dönemde iki ülke arasında daha fazla iş birliği yapılmasını arzuladıklarını kaydetti.

Türkiye-Katar Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise iki ülke arasındaki iş birliğinin geldiği noktadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Aralık 2019’da TBMM ile Katar Şura Meclisi arasında Parlamenter İş Birliği Kurulması Hakkında Mutabakat Zaptı daha önce imzalanmıştı.

Daha sonra Katar-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Rashed bin Hamad bin Arsheed Al-Maadeed’in Heyetimiz onuruna verdiği öğle yemeğine katılarak, buradan heyetimiz Katar-Doha Büyükelçimiz Fikret Özer tarafından karşılanarak misafir edilmişlerdir.

Heyet son olarak Katar İş Adamları Derneği, Katar Ulusal Kütüphanesi ve akabinde 2022 FİFA Kupası Stadyumunu ziyaret edip, heyetin 25.02.2020 Salı günü yurda dönmesi bekleniyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021