SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili A.Adayı Miray Koyuncu Müracaatını yaptı

Aksaray Milletvekili A.Adayı Miray Koyuncu Müracaatını yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2015 - 16:05

Aksaray Milletvekili A.Adayı Miray Koyuncu Müracaatını yaptı

Mimar Miray Koyuncu bugün Ak Parti il Binasında milletveklliği aday adayı olmak için resmi başvurusunu yaparak şu açıklamayı yaptı; 2002 yılından bu yana AK Parti iktidarlarıyla Türkiye ayak bağlarından kurtulmaya başlamış ekonomik, sosyal ve siyasal alanda istikrara kavuşmuş ve sivilleşme hamleleriyle vesayet döneminin zincirlerini kırmış, içerde ve dışarda itibarlı bir ülke haline gelmeye başlamıştır. Bu sürecin artan bir ivmeyle devam etmesi gerekiyor. Bu nedenle 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri, geleceğin güçlü Türkiye’si ve Aksaray’ı için son derece büyük bir öneme sahiptir.

Aksaray’ımız gerek coğrafi anlamda bulunduğu nokta, gerek kültürel birikimi, gerekse iktisadi, ekonomik, kültürel potansiyeli ile Türkiye’nin en önemli şehirleri arasında yer almaktadır. Tüm bu özellikleriyle Aksaray, AK Parti İktidarları döneminde önemli hizmetler almış, genel politikaların Aksaray’a yansıması son derece pozitif şekilde gerçekleşmiştir. Duble yollar, üniversite, Organize Sanayi Bölgesi, okullaşma, yerel yatırımlar gibi pek çok hizmet alanında şehrimiz geçen 13 yıl içinde yepyeni bir kimliğe kavuşmuştur. Ancak hizmet hiçbir zaman tamamlanmış bir süreç değildir. Aksaray’ımız için daha fazlasını yapmak gerekmektedir. Yapılan çok sayıda güzel hizmet daha da geliştirilmeli, üzerine yenileri de eklenmelidir. Kararlı, planlı, istişareye dayalı ve stratejik çalışma sistemi ile geleceğin güçlü Türkiye’sinin büyük Aksaray’ını el birliği ile oluşturabiliriz. Bu anlayışla Haziran Ayında yapılacak olan seçimler için Milletvekili Aday Adayı oldum.

1982 yılında Aksaray’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Aksaray’da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nü bitirdim. Aksaray’da Mimar olarak çalışmaktayım. İş yaşantımın yanı sıra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev aldım ve AK Parti ile birlikte siyasete başladım. AK Parti Aksaray 4’üncü Olağan Kongresi’nde Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilerek Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2014 Yerel Seçimlerinde, Belediye Başkanı Sayın Haluk Şahin Yazgı’nın proje ekibinde görev yaptım ve aynı zamanda Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’ne devam ettim. Merkez İlçe Yönetim Kurulu Ar-Ge Başkanlığı görevine getirildikten sonra, yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde aktif görevlerde bulundum. AK Parti Aksaray 5’inci Olağan Kongresi’nde ise İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildim.

Mesleğim, siyasi tecrübem ve aktif saha görevlerim münasebetiyle halkın beklentilerini ve beklentilerin nasıl karşılanabileceğine ilişkin dinamikleri iyi tanımaktayım. Milletvekilliği, birikim ve uygulama işidir. Gençliğin verdiği dinamizmi partimizin ufkuyla birleştirerek, AK Parti iktidarları döneminde Aksaray’ımıza yapılan güzel hizmetleri geliştirmek ve geleceğin büyük Aksaray’ını elbirliği ile oluşturmak amacındayım. Hiçbir gruba, camiaya, oluşuma değil; sadece millete yakınım ve “gelecek uzak değil.” Partimizin pek çok kademesinde yıllardır yılmadan, yorulmadan, tevdi edilen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da verilecek tüm görevleri büyük bir özveri ve gururla yapmaya devam edeceğim.

İstişare ile çıktığım bu yolda, bana destek olan, güç veren, cesaretlendiren herkese sonsuz teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021