SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili A.Adayı Doc.Dr.Ömer Köse Adaylığını açıkladı

Aksaray Milletvekili A.Adayı Doc.Dr.Ömer Köse Adaylığını açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.02.2015 - 18:37

Aksaray Milletvekili A.Adayı Doc.Dr.Ömer Köse Adaylığını açıkladı

Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim görevlisi DoçDr.Ömer Köse bugün Ak Parti İl Binasında Ak Parti Aksaray Milletvekili aday adayı olduğunu resmen duyurdu. Köse yaptığı açıklamasında; Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la başlayıp, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ile devam etmekte olan, insan ve medeniyet odaklı hizmet anlayışının temsilcisidir.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler, memleketimizin ve Aksarayımızın geleceği için büyük önem taşımaktadır. Bu görevin getireceği sorumlulukların bilincinde olarak, bugün, partimize adaylık başvurumu yapmak suretiyle, bu hizmet yarışında yerimi almış bulunuyorum.

1969 yılında Aksaray’da doğdum, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldum.1996 yılından beri Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde görev yapmaktayım. Bu görevimin yanında, “halka hizmet Hakk’a hizmettir” ilkesinden hareketle farklı sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler alarak, şehrimize ve insanımıza hizmet ettim .

Ziya Paşa’nın dediği gibi:

“Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde”

Sözündeki anlayışı, hayatım boyunca kendime rehber edinmişimdir. Bunun sonucu olarak, hedefim, Aksarayımıza daima büyük projeler taşımak olacaktır.

Bugüne kadar, Aksarayımıza hizmet etmiş olan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve teşkilatımızda görev almış olan fedakar arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Talip olduğumuz hizmet yolunda amacımız, daima hayırlı işlere vesile olup, hakkı ve adaleti gözetmek olacaktır. Dualarınızı ve desteklerinizi beklerim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021