SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İyilikte Yine İlklerde

Aksaray İyilikte Yine İlklerde

A - +

Aksaray Haberleri - 04.06.2020 - 14:30

Aksaray İyilikte Yine İlklerde

Aksaray halkı 10 yıldır çadırkentlerde hayata tutunmaya çalışan Suriye’li mağdur insanlara insani ve vicdani sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor. 500 Çuval(25 ton) un yüklü yardım tırı İDLİBe ulaştırılmak üzere yola çıktı.

AKSARAY ÇOK DUYARLI
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz yerelde Aksaray genelde mazlum coğrafyalara kaydadeğer yardımlar ulaştırdıklarını belirtti. İnsanların haber kanalları ve sosyal medya araçları vasıtasıyla dünyadaki gelişmeleri kısa zamanda öğrenme imkanı bulduklarını söyleyen Korkmaz, dünyadaki gelişmelere bakarak vatandaşların kendilerini arayıp, şartlı bağışlar yaptıklarını ifade etti. Bu bağlamda İdlib, Yemen, Arakan, Sudan ve Türkiye’de yaşayan Doğu Türkistan’lı mağdur insanlara yönelik bağışların daha yoğunlukta geldiğini vurgulayan Korkmaz, kabul edilen bağışların derhal ilgili ülke veya ailelere ulaştırılmak eft/swift yapıldığını belirtti.

İYİLİKTE YİNE İLKLERDEYİZ

İDLİBe yardım hususunda en çok yardım gönderen iller arasında olduğumuzu belirten Korkmaz, Aksaray’lılar olarak her zaman mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

STK DAYANIŞMASI

İHH Başkanı Şenol Korkmaz 25. İyilik tırında sivil toplum kuruluşlarının da katkısı olduğunu ve dayanışmanın insanlığın yararına büyük önem arz ettiğini dile getirerek emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür etti.

KURBAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI.
Aksaray İHH olarak Ramazan ayında çok hummalı bir çalışma ile yurt içi ve yurtdışında 711.200₺ değerinde yardım gerçekleştirildiğini hatırlatan İHH Başkanı Korkmaz, Kurban döneminde de Aksaray merkez, ilçeler ve yurtdışı kriz bölgelerinde her zaman olduğu gibi gönüllere dokunmayı temenni ettiklerini bildirdi.

Sonuç olarak;
Allah’ın rızasını kazanma hedefinde insani yardım faaliyetlerinin aynı samimiyet, şeffaflık ve heyecanla devam edeceğini vurgulayan Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, “Hep birlikte dua kazanmaya devam!” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021