SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray İHH’dan Kampanyaya Destek

Aksaray İHH’dan Kampanyaya Destek

A - +

Ana Manşet - 20.08.2021 - 15:34

Aksaray İHH’dan Kampanyaya Destek

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, İçişleri Bakanlığının selzedeler için başlattığı, Aksaray Valiliği koordinesinde yürütülen yardım kampanyasına dernek olarak destek verdiklerini belirterek herkesi bu zor süreçte kampanyaya destek olmaya davet etti.

AKSARAY İHH’DAN KAMPANYAYA DESTEK
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği, Aksaray Valiliğinin koordinesinde selzedeler için hazırlanan yardım tırına gıda kolileri ile destek verdi. Kolilerin Aksaray Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edildiği bildirildi.

ORTAKÖY’DE ÇADIR KURULDU
Ortaköy Kaymakamlığı koordinesinde selzedeler için yürütülen kampanyaya İHH Ortaköy Temsilciliğinin destek verdiğini sözlerine ekleyen Korkmaz, dayanışmanın yaraları daha çabuk saracağına inandıklarını söyledi.

Ayrıca dernek tarafından 27.000₺ nakdi yardım yapıldığı ifade edildi.

AKSARAY İHH’DAN SEL BÖLGESİNE EKİP GİTTİ
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, sel haberini alır-almaz Aksaray’dan da arama kurtarma çalışmalarına destek için gönüllülerden bir ekibin hareket ettiğini belirtti. Gönüllülere teşekkür eden Korkmaz, bu ülkede zor zamanda taşın altına elini koyacak binlerce fedainin olduğunu belirterek hepsine selam ve dua gönderdi.

İHH GEZİCİ AŞEVİ BÖLGEDE
Gezici Aşevinin yangın bölgesinden Kastamonunun Bozkurt ilçesine gönderildiğini ve günlük 1000 kişiye üç öğün yemek verildiği bildirildi.

HAYDİ YARDIMA
İlk günden itibaren iletişim kurup bağış yapan hayırseverlere teşekkür eden Korkmaz, tüm Aksaray’ı İçişleri Bakanlığının başlattığı yardım kampanyasına destek vermeye davet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021