SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Devlet Hastanesi İnşaatı Mayısta Bitecek

Aksaray Devlet Hastanesi İnşaatı Mayısta Bitecek

A - +

Aksaray Haberleri - 30.08.2016 - 13:37

Aksaray Devlet Hastanesi İnşaatı Mayısta Bitecek

Aksaray’da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinin gelecek yıl mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ile AK Parti Aksaray Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 400 yataklı olarak projelendirilen Aksaray Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Pekmez, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki inşaat alanında yaptığı açıklamada, tek çatı altında 400 yatak kapasitesiyle yapılan hastanenin hizmete girmesiyle vatandaşların sağlıkta daha nitelikli hizmet alacağını söyledi.

İnceöz ise 300 dönüm arazi üzerine yapılan hastanenin her yönüyle bölgeye büyük yarar sağlayacağını belirtti.

AK Parti iktidarı olarak önemli bir başarı hikayesi yazmaya devam ettiklerini dile getiren İnceöz, şunları söyledi:

“Aksaray Devlet Hastanesi, 30 metrekare hasta odaları ve diğer imkan ve fiziki koşulları ile sağlık alanında ihtiyacı karşılayacak, bölgesel bir hastane olacak. 400 yataklı olan hastaneye, daha sonra 200 yatak ilave daha yapılacak ve toplamda 600 yatak kapasitesine ulaşacak. Hastane inşaatının 2017 Mayıs ayında bitirilmesini hedefliyoruz. Buranın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Pekmez ve İnceöz, incelemelerinde Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Turgut ve inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021