SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Bu Sayfada Birleşiyor! Sende Yerini Al!

Aksaray Bu Sayfada Birleşiyor! Sende Yerini Al!

A - +

Aksaray Haberleri - 25.01.2015 - 13:49

Aksaray Bu Sayfada Birleşiyor! Sende Yerini Al!

Aksaray’ın İnternet Medyasında Güçlü İsmi
Sizlerle Birlikte Daha da Güçlü

Aksaray Bu Sayfada Birleşiyor! Sende Yerini Al!

birlikhabergazetesi.com serüveni Aksaraylıların teveccühü ile internet medyasında emin adımlarla yoluna devam ediyor. Önceleri rehber ve şehir portalı olarak dikkat çeken site son zamanlarda bölgesel haber yaklaşımları ile Aksaraylıların ilk tercihi olmaya devam ediyor.
İnternet medyası konusunda yasal düzenlemenin eksik olduğu bu dönemde her geçen gün bu alanda yeni siteler açılsa da birlikhabergazetesi.com yaptığı yayınlarla liderlik koltuğunu bırakmıyor. İnternet Medyasında kaliteli ekibiyle teknolojiyi birleştiren site, habercilik anlayışı ve haber servisindeki hızıyla Aksaraylıların tercihi olmaya devam ediyor.
İlkler konusunda tecrübeli olan birlikhabergazetesi.com bir ilke daha imza atarak son 4 ayın ilk haftasına ilişkin istatistikleri yayınladı. İstatistiklerle ilgili açıklama yapan Portal Yöneticisi Yaşar Sarıkaya “Bizlere teveccühü ve kattıkları güçten dolayı Aksaraylılara teşekkürü bir borç biliriz. Aksaraylıların bize olan teveccühüne karşı bizimde bazı sorumluluklarımız var. Öncelikle şeffaf olmak bilgi güvenirliği sağlamak sorumluluklarımızdandır. Her geçen gün yeni çalışmalar yaparken mütevazi olmaya da çalışıyoruz. Ancak zaman zaman hakkımızda konuşulan ve bize akseden asılsız ya da takipçi sayımızı yalanlar cümlelere karşı diklenerek değil istatistiklerimiz ve sayısal verilerimizle dik durmak zorundayız. Bu sene başında çok sitenin cesaret edemeyeceği bir bilgiyi Aksaraylılara sunuyoruz.
Yükselen bir grafiğimizin olması mutluluk verici. Bu istatistikte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza bize güvenen sponsorlarımıza ve takipçilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.” dedi.
birlikhabergazetesi.com bu verileri bağımsız ve ücretsiz Google Analytics verilerine göre açıklıyor. Bu uygulama bilişim sektöründeki dünya devlerinden Google firmasının web siteleri için kullanıcı sayıları ve ziyaret eğilimleri hakkında bilgiler sunan hizmetidir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021