SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Bilim Merkezinde Teknofest ve Milli Teknoloji Hamlesi Konuşuldu

Aksaray Bilim Merkezinde Teknofest ve Milli Teknoloji Hamlesi Konuşuldu

A - +

Ana Manşet - 10.08.2022 - 8:33

Aksaray Bilim Merkezinde Teknofest ve Milli Teknoloji Hamlesi Konuşuldu

Aksaray Belediyesi’nin gençleri teknoloji ile tanıştırmak amacıyla hayata geçirdiği Aksaray Bilim Merkezinde Milli Teknoloji Hamlesi anlatıldı.

Aksaray Bilim Merkezinde bulunan konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide T3 Vakfı Genel Müdürü Ömer Kökçam Aksaraylı gençlere TEKNOFEST’i ve Milli Teknoloji Hamlesini tanıttı.

Lise ve üniversite öğrencilerinin ilgi ile katılım sağladığı söyleşi programında Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddüsi Bakar’da gençleri yalnız bırakmadı.

Ülke olarak teknolojide gelinen noktalara ve dünya ile yarışabilen milli teknolojik donanımlara sahip olunduğuna değinilen toplantıda Aksaray Bilim Merkezinin düzenlemiş olduğu E-Spor turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmacılar ödüllerini T3 Vakfı Genel Müdürü Ömer Kökçam ve protokol üyelerinin elinden aldı.

Aksaray Bilim Merkezini gezen T3 Vakfı Genel Müdürü Ömer Kökçam Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e gençlerin hizmetine son teknolojik donanımlara sahip bir merkez kazandırdığı için teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021