SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyespor’da teknik direktör ile yollar ayrıldı

Aksaray Belediyespor’da teknik direktör ile yollar ayrıldı

A - +

Ana Manşet - 23.10.2023 - 21:51

Aksaray Belediyespor’da teknik direktör ile yollar ayrıldı

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da teknik direktör Önder karaveli ile yollar ayrıldı.

Sezon başında Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli’yi takımın başına getirerek büyük sükse yapan Karaveli ile Aksaray Belediyespor arasındaki yolculuk 10 hafta sürdü.

Siyah- beyazlı takımın özellikle iç sahada oynadığı 5 müsabakada 3 mağlubiyet, bir galibiyet ve beraberlik almasının ardından, kötü gidişata dur demek için Aksaray Belediyespor yönetimi ile teknik direktör Önder Karaveli arasında karşılıklı görüşmelerin ardından yolların ayrılmasına karar verildi.

Önder Karaveli yönetiminde 68 Aksaray Belediyespor, 10 müsabaka oynadı. Oynadığı maçlarda 2 galibiyet (İskenderunspor’u deplasmanda 1-0, sahasında Etimesgut Belediyespor’u 3-0) 4 beraberlik (sahasında Uşakspor’la 0-0, deplasmanda Belediye Derincesporla 0-0, Karamanspor’la 0-0, Aranavutköy Belediyespor’la 0-0) 4’de mağlubiyet (Sahasında Amedspor 2-1, Ispartaspor’a 2-1, Fethiyespora 2-1 deplasmanda Erzincanspor’a 1-0) aldı.10’ncu haftayı 10 puanla 14’ncü sırada tamamladı.

Aksaray Belediyespor ligde Erzincanspor deplasmanı ve iç sahada kaybettiği Fethiyespor maçından sonra teknik direktör Önder Karaveli ve ekibi ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021