SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Barosu, Cumhuriyetin 100. yılı için çağrıda bulundu

Aksaray Barosu, Cumhuriyetin 100. yılı için çağrıda bulundu

A - +

Ana Manşet - 27.10.2023 - 9:36

Aksaray Barosu, Cumhuriyetin 100. yılı için çağrıda bulundu

Aksaray Barosu Cumhuriyetin yüzüncü yılı kapsamında gerçekleştirilmek üzere tüm Aksaraylı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kutlanacak olan Cumhuriyetin yüzüncü yılının coşkulu bir şekilde geçmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu. Baro Başkanı Köse, konu hakkında açıklama yaparak tüm Aksaraylı vatandaşları ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.
Aksaray Barosu tarafından yapılan açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. kuruluş yıldönümüne ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Şan ve şeref dolu tarihimizden aldığımız azim ve cesaretle Cumhuriyetimizin 100. yılına birlikte yürümenin coşkusunu yüreklerimizde hissediyoruz.

100. yılımızı kutladığımız bayram haftasında ilimiz genelinde resmi kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda da Türk Bayrağı asılması için çağrıda bulunuyoruz.

Tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyor, şimdiden tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021