SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Baro Başkanı Toprak’ın 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Aksaray Baro Başkanı Toprak’ın 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2019 - 16:47

Aksaray Baro Başkanı Toprak’ın 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Av. Ramazan Erhan TOPRAK; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günüm dediği ve bu günü Türk gençliğine armağan ettiği, Milli Mücadelenin 100.Yılı; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Şanlı zaferler, fetihler ve başarılarla dolu tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan 19 Mayıs 1919’un, Milli Mücadelenin 100. yılı kutlu olsun.

Anadolu toprakları başta olmak üzere, aziz vatanımızın emperyalist güçler tarafından işgale uğradığı bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları; şanlı Türk tarihinden ve soylu milletimizden aldıkları güçle Samsun’da bağımsızlık meşalesini yaktıkları o kutlu günün üzerinden 100 yıl geçmiştir.

100 yılda; 19 Mayıs öneminden hiçbir şey kaybetmemiş, necip milletimizin gurur kaynağı, özgürlük ve bağımsızlığa olan düşkünlüğünün bir nişanı olarak dünyadaki tüm mazlum ve işgale uğramış milletlerin de örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketi olmuştur.

“Gençlikle iftihar ediyorum ve gençliğe güveniyorum.”, Biz her şeyi gençliğe bırakacağız… Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” sözleri ile Gençliğe büyük önem veren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATÜTÜRK, ülkenin geleceğini Türk gençliğine emanet ederek dünyada benzeri görülmemiş bir davranış sergilemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Aksaray Barosu adına 19 Mayıs 1919’un; 100. yıldönümünde aziz milletimizin ve Türk gençliğinin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, aziz vatanımız için canlarını hiçe sayarak feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021