SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akmüb’de Yeni Başkan Fatih Güneş

Akmüb’de Yeni Başkan Fatih Güneş

A - +

Aksaray Haberleri - 27.12.2018 - 18:20

Akmüb’de Yeni Başkan Fatih Güneş

Müteahhitler Birliği Genel Kongresi yapıldı. Genel Kongre de bir önceki Müteahhitler Odası Başkanı Recep Akalın bir veda konuşması yaptı.
Müteahhitler Birliği’nin 300’e yakın üyesi olduğunu ama aralarında bir birlik olmadığını, yaptıkları birçok organizasyon ve sosyal projede yalnız kaldıklarını söyleyen Akalın en azından yeni gelecek olan yönetime müteahhitlerin destek olmasını ve sahip çıkmasını istedi. Recep Akalın’ın konuşmasının ardından bir önceki döneme ait raporlar okunarak oylandı. Ardından tek liste olarak Müteahhitler Odası Başkanlığı’na aday olan Fatih Güneş ve listesi oybirliği ile seçildi.

“Yeni Bir Profil Çizeceğiz”

Yeni Müteahhitler Odası Başkanı Fatih Güneş yaptığı konuşmada bugüne kadar emeği geçen bütün başkanlara teşekkür ettiğini belirterek “Bizler Aksaray’ın ekonomisinin yüzde 40.7’sine yön veren bir birliğiz. Neticede gücümüzün farkında olmalıyız. Birçok konuda hep birlikte hareket etmeliyiz. Bürokraside ve siyasette aşamadığımız, aşmaya çalıştığımız işlemleri birlikte aşmalıyız. Bugün Aksaray’ın en önemli STK’yız aslında. Ama biz gücümüzün farkında değiliz. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımla sizin de desteklerinizle yeni bir Müteahhitler Odası profili çizeceğiz ve Odamız zaten Aksaray’ın hatırı sayılır STK’ları arasında, ama daha yukarılara çekmek için hep birlikte gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

İşte yeni Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu;

Başkan Fatih Güneş, Fuat Gök, Tuncay Sökmen, Erkan Çağlar, İshak Kaymak, Taner Salihi, Rüştü Erol ve Mustafa Gür şeklinde oluştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021