SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Siyaset » AK Parti’nin “Yüz Yüze 100 Gün” Programı Aksaray’da Başladı

AK Parti’nin “Yüz Yüze 100 Gün” Programı Aksaray’da Başladı

A - +

Siyaset - 06.08.2022 - 9:29

AK Parti’nin “Yüz Yüze 100 Gün” Programı Aksaray’da Başladı

AK Parti Aksaray İl Başkanlığının “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında AK Parti Aksaray teşkilatı tam kadro katıldığı programda, Aksaray’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Sahada vatandaşların taleplerinin alındığı “Yüz Yüze 100 Gün” programına AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İGM üyeleri, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

İl merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK heyet, Semt Pazarları ve Mahallerde vatandaşları dinledi, engelli, gazi, şehit yakınları ve hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yaz boyunca 100 gün aralıksız devam edecek etkinliklerin gün gün itinayla planlandığını aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’ımız da ‘Yüz Yüze 100 gün’ diye bir program planladık ve uyguluyoruz. Bu programın sonucunda Aksaray’ımızın gezilmemiş sokağı, girilmemiş mahallesi kalmayacak. AK Parti’mizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da en güzel sonucu alması için Aksaray olarak en iyi desteği vereceğiz. Türkiye’nin yükselişine 2023’te de katkı sunabilmek için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Program kapsamında Aksaray’ın dört bir yanında vatandaşların sorunlarının ve önerilerinin dinleneceğini dile getiren Altınsoy, AK Parti’nin 20 yıldır bunu bir gelenek haline getirdiğinin altını çizerek, şöyle devam etti: “Bu 100 gün içerisinde 20 yıldır yaptığımız hizmetleri hem Aksaray ile ilgili hem Türkiye’mizle ilgili hem dış politikayla hem iç politikayla hem ekonomide hem sağlıkta ve tüm alanlarda yapılmış işlemler ve hizmetleri vatandaşlarımızla paylaşırken daha da önemlisi hemşerilerimizi dinleyeceğiz, seslerine kulak vereceğiz. Hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın Türkiye’nin geleceğine dair, Aksaray’ımızın geleceğine dair umutlarını, beklentilerini, sorunlarını, paylaşımlarını hep birlikte dinleyeceğimiz bir ‘Yüz Yüze 100 Gün’ konseptli bir çalışmayı inşallah gerçekleştireceğiz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021