SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti’den Geçmiş olsun ziyareti

Ak Parti’den Geçmiş olsun ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 07.04.2015 - 15:49

Ak Parti’den Geçmiş olsun ziyareti

Aksaray Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Aydın, başkan yardımcıları Hasan Darılmaz, Gül Karakoyun ve Nurhan Özcan ile birlikte Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK’a geçirmiş olduğu kalp ameliyatından dolayı geçmiş olsun ziyaretine gitti.

Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Aydın, Hüseyin Koçak’a böylesine kutsal bir görevin başında bulunuyor. İyileşip görevinin başına dönmesi temennisinde bulunan aydın, siz çok kıymetli şehit yakınları ve gazilerimizin ailelerisiniz. Allah bize acı kader vermesin, sıkıntı keder göstermesin. İnşallah bundan sonra memleketimizi kalkındırmak ve geliştirmek için, dünyada zulme maruz kalanlara yardım etmek için, alın terimizi akıtacağız. Alın terimizi dünyanın imarı için memleketimizin güzelleşmesi içi kullanacağız, her zaman şehitlerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin yanındayız, diyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu,” ifadelerini kullandı.

Şehit Ailelere Derneği Başkanı Hüseyin Koçak kendisine yapılan sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve halkla ilişkiler Başkanımın bu sürpriz nazik, vefakâr ziyareti beni çok mutlu etti moral ve motivasyonumu arttırdı Sayın Başkanım ve beraberindeki heyete çok teşekkür ediyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021