SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti’de İl Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti’de İl Kongre Süreci Başlıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 31.10.2017 - 17:49

Ak Parti’de İl Kongre Süreci Başlıyor

AK Parti’deki yoğun kongre sürecinde, Erdoğan’ın “Metal yorgunluğu ve profesyonel deformasyon diye bir hastalık var, uzun süre görevde kalanlar bu hastalığa yakalanabiliyor. Yorulan varsa kenara çekilsin” sözleriyle gündeme gelen kapsamlı teşkilat değişimlerinden Aksaray’da nasibini almıştı.
AK Parti Çorum Teşkilatları ilçe kongre sürecini tamamladı. Kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerinin oluşturulması yönünde halen çalışmalar sürüyor.
Bu süreç içerisinde Ak parti il başkanı istifasıyla yeni atanan il başkanı Hüseyin Altınsoy kongre gününe kadar mevcut yönetimle devam edecekti.
Hüseyin Altınsoy’un başkan adaylığında AK Parti İl Kongresi’nin Kasım ayının son haftasında yapılması bekleniyor.
Edinilen bilgiler doğrultusunda Ocak ayında yapılması beklenen il kongresinin Kasım ayı sonu gibi yapılması bekleniyor. Kasım ayı sonunda yapılacağı duyumları ise Ak Parti il yönetiminde görev almak isteyenler kulislere başladı. Heyecanlı bir maraton içerisinde geçmesi beklenen Ak parti il kongresine yönetimde yer almak isteyenlerin sayısının her geçen gün arttığı ayrıca yönetime girmek için şimdiden onlarca kişinin kulis yürüttüğü edinilen bilgiler arasında.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021