SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Partide Durmak Yok

AK Partide Durmak Yok

A - +

Aksaray Haberleri - 31.12.2018 - 18:08

AK Partide Durmak Yok

AK Parti Milletvekilli Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 22. dönem mezuniyet tirenine katılan Milletvekili Aydoğdu, İl Başkanı Altınsoy ile Belediye Başkan Adayı Dinçer, buradaki programın ardından Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof D.r Yusuf Şahin’i ziyaret etti. Aksaray Üniversitesinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında Rektör Şahin’den brifing alan AK heyet, daha sonra İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Aksaray’ın huzuru ve güvenliği için gece gündüz fedakarca çalışan başta Emniyet Müdürü Ali Karabağ’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Milletvekili Aydoğdu, “Bu il hepimizin, hep birlikte çalışıp daha ileriye götürmek hepimizin görevidir. Aksaray’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Aksaray’ımızın çıtasını daha fazla yükseltmek için hep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karabağ ise Milletvekilli Aydoğdu’ya, İl Başkanı Altınsoy ile Belediye Başkan adayı Dinçer’e teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021