SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Polis teşkilatının yıldönümünü kutladı

Ak Parti Polis teşkilatının yıldönümünü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.04.2015 - 16:02

Ak Parti Polis teşkilatının yıldönümünü kutladı

Aksaray Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü ile ilgili yazılı yayınladığı basın bildirisinde, Türk Polis Teşkilatının dünyanın önde gelen teşkilatlarından olduğunu ifade etti ve polisin, gücünü yasalardan aldığını halkın da desteği ile ülkede düzeni sağladığını kaydetti.

Türk Polis Teşkilatının, Türkiye’nin ve milletin huzuru, güvenliği ve asayişini sağlayan en önemli teşkilatlardan birisi olduğunu ifade eden İl Başkanı Karatay, Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve en temel kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatı, devletimize ve milletimize karşı hizmetlerini üstün görev anlayışıyla sürdürmektedir. Emniyet Teşkilatının gerek teknolojik, gerek fiziksel ve gerekse de donamım anlamında kendini üst düzeyde geliştirdiğini anlatan Karatay, “Dünya değişmektedir ve buna bağlı olarak ta Ülkemiz ve şehrimiz değişmektedir. Emniyet Teşkilatımız hem Ülkemizde, hem de Aksaray’ımızda küresel değişimlere en iyi biçimde ayak uydurmakta, kendini yenilemekte ve güçlendirmektedir” dedi.

Polis Teşkilatının mazisinden aldığı güçle geleceğe yürümekte olduğunu belirten il başkanı, “Polis Teşkilatımız 170’nci hizmet yılına ulaşmıştır. Bunun gururunu ve kıvancını hep birlikte yaşamaktayız. Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarının ’10 Nisan Polis Günü’ ve buna bağlı olarak kutlanan ‘Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Görevleri sırasında şehit olan polislerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, Gazilerimize minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum, dedi.
DAVETİYE

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021