SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Ortaköy’deki gücünü gösterdi

AK Parti Ortaköy’deki gücünü gösterdi

A - +

Aksaray Haberleri - 24.04.2015 - 13:31

AK Parti Ortaköy’deki gücünü gösterdi

Aksaray AK Parti Aksaray’daki gücünü göstermeye devam ediyor. Sadece İl değil Ortaköy İlçesi’nde halkın nasıl destek verdiğini Ortaköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan Aday Tanıtım Toplantısı ile gözler önüne serdi.

Yoğun ilginin salona sığmadığı programa Aksaray AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, 24. Dönem Milletvekillerimiz Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz, 25. Dönem Milletvekili Adaylarımız Nevzat Palta, Hüseyin Hüyük, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç ve teşkilat kademesinde görev alan yönetim kurulu üyelerimiz katılım sağladı.

Programda Ortaköy Ak İcraatlar isimli sunumu yapılarak başlanan program, Ortaköy ilçemiz için yapılan ve yapılacak icraatlar detaylı bir şekilde anlatıldığını belirten il başkanı, AK Parti’nin önemli politikalarından olan gerçekleştirilmesi zor projelerin kolaylaştırılıp halkla buluşturulması Ortaköy içinde kendini göstermiştir, dedi.

Ortaköy’de dünden bugüne nelerin değiştiğini, Farkın bugün ortada olduğu gibi gelecekte de iz bırakarak devam edileceğini belirtti. Ortaköy’ümüz, Aksaray’ımız, milletimiz, ülkemiz her şeyin en güzelini hak ediyor diyen İl Başkanı, İşte Ortaköy budur işte destek budur, bu desteklerinizi seçim sonuçlarında da görmek istiyorum dedi.

Toplantı sonrasında Adaylarımız Ortaköy’lü vatandaşlarımızı istek, temenni ve şikâyetlerini dinledi. Gerekenin ne ise yapılacağı sözlerinin verildiği program coşku içerisinde sona erdi. 24.04.2015

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021