SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Milletvekili A.Adayı TURAN STK’ları ziyaret etti

AK Parti Milletvekili A.Adayı TURAN STK’ları ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2015 - 19:34

AK Parti Milletvekili A.Adayı TURAN STK’ları ziyaret etti

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri münasebetiyle AK Parti’den Milletvekili aday adayı Hazım TURAN (Emekli Çıraklık Eğitim Müdürü, Vodafone Bölge Bayii ve Aksaray Anadolu Güvenlik Şirketleri sahibi) Aksaray Ticaret Odası ve Aksaray Ziraat Odası başkanlarını ziyaret etti.
Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş’ı ziyaret eden AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Turan, yaklaşan seçimleri değerlendirerek neden aday olduğu hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Turan görüşmelerinde yaptığı konuşmasında; Gönül verdiğimiz partimizden aday olmayı ve Aksaray’ı Ankara’da temsil etme yarışına katıldım. Birikimlerimi Aksaray ve ülkem için en iyi AK Parti çatısı altında değerlendirebileceğime inanıyorum. 2015 seçimlerinde AK Parti’den aday adayıyım.
“AKSARAY’IN SORUNLARINI VE FIRSATLARINI İYİ BİLİYORUM”
Uzun zamandır siyasete ilgi duyduğunu ve çevresinden bu konuda yoğun talep aldığını vurgulayan TURAN, “Aksaray’ın sorunlarını ve fırsatlarını iyi biliyorum. Bir iş adamı olarak Aksaray halkıyla, yakın temas içindeyim. Aksaray için projelerim var. Diğer taraftan esnaflık tecrübem ve birikimimin ülkeye katkı sağlayacağına ve yeni Türkiye hedefine doğru koşarken ekonomi alanında yapılacak reformların gücümüzü daha da arttıracağına inanıyorum. Bu bakımdan Türkiye için en doğru adresten, AK Parti’den siyasete girerek ülkeme hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021