SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Milletvekili A.Adayı TURAN Hedefimiz çalışmak

AK Parti Milletvekili A.Adayı TURAN Hedefimiz çalışmak

A - +

Aksaray Haberleri - 21.02.2015 - 18:39

AK Parti Milletvekili A.Adayı TURAN Hedefimiz çalışmak

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri münasebetiyle AK Parti’den Milletvekili aday adayı Hazım TURAN (Emekli Çıraklık Eğitim Müdürü, Vodafone Bölge Bayii ve Aksaray Anadolu Güvenlik Şirketleri sahibi) Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlarını ziyaret etti.
Aksaray Ticaret Borası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ferit Özkaraca’yı ziyaret eden AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Turan, yaklaşan seçimleri değerlendirerek neden aday olduğu hakkında bilgiler verdi.
Demokrasilerde halka hizmetin çeşitli yolları vardır, bugüne kadar bir iş adamı olarak Ticaret alanında hizmet ettim. Bundan böyle de siyasal alanda hizmet etmem gerektiğine inandım.
Aksaray’da doğdum ve burada yaşıyorum, şehrimizi ve insanımızı iyi tanıyor, sorunlarını yakından takip ediyor ve biliyorum. Talip olduğum bu görevin sorumluluğunun farkındayım. Hedefimiz Yeni Türkiye’de yerini alacak Büyük Aksaray için çalışmak olacaktır.
Benim için hiçbir problem önemsiz değildir; her problemin mutlaka bir çözüm yolu vardır ve çözülmelidir. Bu amaçla hemşehrilerimizin bireysel olarak çözmeye gayret edip de çözemediği, bireysel sorunlarının çözümü için de gayret sarfedeceğiz dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021