SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AK Parti Heyeti STK Platformu İle Bir Araya Geldi

AK Parti Heyeti STK Platformu İle Bir Araya Geldi

A - +

Ana Manşet - 11.02.2024 - 9:20

AK Parti Heyeti STK Platformu İle Bir Araya Geldi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Aksaray Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk Aksaray STK Platformu temsilcileri bir araya geldiler.

Toplantıda 5 yıl boyunca şehirde yaptığı projeler ile ilgili bilgiler veren Başkan Dinçer; “Belediye Başkanı seçildiğim günden bugüne Aksaray’ımızda çok güzel projeler başlatarak pek çok kalıcı eser bıraktık. Bu süre zarfında şehrimizin dinamiklerinden olan sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare ederek hep uyumlu çalıştık.

Hepimizin ortak amacı şehrimiz. Halkımıza hizmet ederken şeffaflığı ve hesap verilebilirliği hep ön planda tuttuk. İnsanı merkeze alan, hizmetleri kamu ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendiren bir yönetim anlayışı sergiledik. Başarılı olmamızda sizin emeğiniz ve katkılarınız yadsınamaz. Görev süremiz boyunca desteklerini esirgemen siz sivil toplum kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum.

5 yıllık tecrübemizle yeni dönemde hazırız ve kararlıyız diyoruz. Rabbim nasip ederse tekrar göreve geldiğimizde aynı heyecan ve aşkla çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray’da son 5 yılda büyük değişimler yaşandığını ve bu değişimin en önemli aktörünün Evren Başkan olduğunu söyledi. Milletvekili Aydoğdu, her konuda Başkan Dinçer’i destekleyeceğini ifade ederek “Evren Başkan yeni dönemde çok güzel projelerle geliyor” şeklinde konuştu.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 5 yılda başarılı bir yönetim sergilediğini açıkladı. Hizmetlerinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dinçer, son olarak toplantıyı düzenleyen Sivil Toplum Platformu Başkanı Tamer Yalvaç’a ve kendilerini yalnız bırakmayan sivil toplum platformu üyelerine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021