SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Gönül Sofrası Kuruyor

AK Parti Gönül Sofrası Kuruyor

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 11:24

AK Parti Gönül Sofrası Kuruyor

AK Parti Aksaray İl Kadın Kolları tarafından 65 yaş üstü vatandaşlar, öğrenciler ve ihtiyaç sahibi aileler için “Gönül sofralarında buluşuyoruz, gönül kapılarını çalıyoruz” sloganıyla başlatılan sıcak yemek dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor.

Bugüne kadar yüzlerce haneye hijyen ve dezenfekte kuralına uyarak sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren AK kadınlar, hayır dualar almaya devam ediyorlar.

Bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu iftar programları yapılamadığını kaydeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Ramazanda da vatandaşlarımızı unutmadık. Yönetim kurulu üyelerimizin evde yaptıkları yemekleri “Gönül sofralarında buluşuyoruz, gönül kapılarını çalıyoruz” etkinliği kapsamında mahallesinde bulunan ve sokağa çıkamayan vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Özellikle 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek götürüp teslim ediyoruz. Bu ramazan kalabalık iftar sofralarında buluşamasak da yemeklerimizle evlerindeki sofralarında oluyoruz” dedi.

Sokağı çıkamayan 65 yaş ve üstü yüzlerce vatandaşa ulaştıklarını belirten Başkan Polat, “Onlara Cumhurbaşkanı’mızın selamını götürdük. İhtiyaçlarını ve taleplerini not edip ilgili mevkilere ilettik. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu yıl koronavirüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamıyoruz. Ancak biz her daim milletimizin yanında yer almaya, onları asla yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021