SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Ak Parti Doğrular İçin Hep İş Başındadır

Ak Parti Doğrular İçin Hep İş Başındadır

A - +

Ana Manşet - 27.08.2023 - 14:15

Ak Parti Doğrular İçin Hep İş Başındadır

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Aksaray heyeti tam kadro hazır bulundu.

Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Aksaray heyeti ile birlikte katılan İl Başkanı Hamza Aktürk, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya ve ülke gündemine yönelik önemli konulardan bahsettiğini belirtti.

14 Ağustos tarihinde kurulan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü de idrak ettiklerini aktaran Başkan Aktürk, “AK Parti’mizin 22’nci kuruluş yıl dönümü programında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Zorlu mücadelemizdeki kilometre taşlarını hatırlayacak, geleceğimize yön vereceğiz. Elbette her dönemde, AK Parti’ye bir ömür biçmeye çalışanlar olmuştur. Ancak herkes bilmeli ki AK Parti henüz 22 yaşındadır, doğrular için hep iş başındadır” dedi.

2002’den önce hayal bile edilemeyen binlerce hizmeti ülkeye kazandırdıklarını anımsatan Aktürk, “Türkiye’nin kaderini değiştiren işler yaparken, vesayet odaklarının, darbe sevdalılarının ve Türkiye düşmanlarının saldırılarına karşı hep birlikte göğüs gerdik. Bu mücadeleyle birlikte bir zihniyet değişimini de gerçekleştirdik. AK Parti, Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye’de devlet-millet kenetlenmesinin de sembolü olmuştur. Partimizin 22’nci yıl dönümünü kutluyor, AK Parti kademelerinde görev almış, gönül vermiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021