SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti ;”Adaylarımız Coşkuyla Tanıtıldı”

Ak Parti ;”Adaylarımız Coşkuyla Tanıtıldı”

A - +

Aksaray Haberleri - 15.04.2015 - 15:53

Ak Parti ;”Adaylarımız Coşkuyla Tanıtıldı”

AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Ankara Arena spor salonunda düzenlenen Milletvekili Aday tanıtım toplantısı Genel başkanımız ve Başbakanımız sn. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapıldığını belirten il başkanı Abdulkadir Karatay, törene Aksaray teşkilatı olarak geniş katılım sağladıklarını belirtti.

AK Partinin kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye için çok büyük çalışmalar ürettiğini kaydeden Karatay, “Milletin istekleri doğrultusunda kurulan AK Parti ilk günden bu yana sadece Millet beklentilerine cevap vermeye çalışmıştır. Hizmetin tanımını yeniden yapan AK Parti herkesi kucaklayan siyasi üslubu ile geniş kitlelere ulaşmıştır. 14 yıl içinde yapılan çalışmaların hepsi ortadadır. Türkiye’miz artık büyük ilerleme sürecindedir ve bu ilerleme hamlesinin mimarı AK Kadrolardır.

Ak parti olarak girdiğimiz Bütün seçimlerden, mücadele sathından zaferle çıktık, inşallah 2015 genel seçimlerini de kazanarak çıkacağız. Şimdi bu miras üzerinde yine meydana, seçim meydanına, sandığa ve yeni zaferlere yürüyoruz. Yeni zaferimiz şimdiden hayırlı ve mübarek olsun dedi.

Milletvekili adayları tanıtılmasının ardından Genel başkanımız ve Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ‘Başkanlık Sistemi’ başta olmak üzere 2015 genel seçim beyannamesini açıkladığını ifade eden İl Başkanı; “Seçim beyannameleri AK Parti’nin Türkiye’ye getirdiği yeniliktir. Ak parti olarak Bizim çok detaylı, iyi çalışılmış beyannamelerimiz Türkiye’nin nereden geldiğini, nereye gideceğini gösteren metinler oluşmaktadır. AK Parti’nin genel seçimdeki adayları, kullanılacak sloganlar ve seçim şarkılarının bir bölümü tanıtıldığını iletti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021