SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AK Kadınlar, Aksaray’da Misafir Edilen Aileleri Unutmadı

AK Kadınlar, Aksaray’da Misafir Edilen Aileleri Unutmadı

A - +

Ana Manşet - 08.02.2024 - 17:54

AK Kadınlar, Aksaray’da Misafir Edilen Aileleri Unutmadı

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat teşkilat üyeleri ile birlikte 6 Şubat Depremlerinin 1. yıl dönümü vesilesiyle Aksaray’da misafir edilen aileleri ziyaret etti.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Aksaray’a gelen depremzede aileleri unutmayan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı depremlerin seneyi devriyesinde de ziyarette bulundu.

İl Kadın Kolları yönetimi ile birlikte Aksaray genelinde eş zamanlı ziyaretler gerçekleştiren İl Başkanı Ferhan Polat, “Bizler için 6 Şubat depremleri sadece hatırlayıp unutulan bir gün değil. Biz AK aile olarak kendileri ile sürekli iletişim halindeyiz. Hepimizin kahrolduğu Kahramanmaraş depreminin seneyi devriyesi nedeni ile ailelerimizin yanında olmak istedik. Biz biliyoruz ki sevinçler paylaşınca artar, acılar, hüzünler paylaşınca hafifler. Tarifi imkansız hadisenin ailelerimizin gönlünde bıraktığı acıyı bir nebze olsun hafiflete biliyorsak ne mutlu bize. Şehrimize gelen depremzede misafirlerimizin ilk günden itibaren yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021