SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Heyet Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Heyet Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 30.07.2018 - 17:19

AK Heyet Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan AK Heyet köyleri ziyaret ediyor.

Seçimlerden hemen sonra ara vermeden ziyaretlerini sürdürdüklerini, Sarıyahşi İlçesine bağlı Boğazköy ve Bekdik Köyleri ile köy ziyaretlerine devam ettiklerini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti iktidarı ile birlikte artık köylerin ve ilçelerinde son derece modernleştiğini belirterek, tüm ilçe, belde ve köylerin artık yaşanabilir olduğuna dikkat çekti. Aksaray’da da bu çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Altınsoy, suyu olmayan, yolu olmayan neredeyse hiçbir köy bile kalmadığını belirterek, bazı bölgelerde de çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Aksaray’ın Türkiye’de gelişmiş olan illerle yarışır hale geldiğini belirten Milletvekili Aydoğdu ise, Aksaray’da bundan sonraki süreçte daha güzel hizmetlerin yapılacağını dile getirerek, İlimiz Merkez ve İlçelerimizde sağlıklı bir planlama yapılarak, her noktaya eşit hizmet yapılacağını kaydetti.

“Seçim süreci boyunca biz, sizlerin güvenine ve ülkemizin yarınlarına dair hayallerinizi gerçekleştirmeye söz verdik. Bugün dünden iyi olduğu gibi, yarınlarımız da bugünden daha iyi olacak. AK Parti teşkilatlarımız başta olmak üzere bölge insanımız yaşanan süreçleri çok iyi okuyor. Onların bu feraseti sayesinde, insanımız ve ülkemiz üzerine oynanan oyunlar asla başarıya ulaşamayacaktır” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021