SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aile Olgusunu En İyi Yaşayan STK : “MÜSİAD”

Aile Olgusunu En İyi Yaşayan STK : “MÜSİAD”

A - +

Aksaray Haberleri - 14.04.2015 - 11:41

Aile Olgusunu En İyi Yaşayan STK : “MÜSİAD”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray şubesi geleneksel “Dost Meclisi” toplantılarından birisini daha gerçekleştirdi.

MÜSİAD Başkanı Eyup Dağdaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ Bugün geleneksel “Dost Meclisi” toplantılarımızdan birisini daha gerçekleştirdik. Bu toplantımıza konuşmacı olarak AK Parti Aksaray Mv. Adayı Sn. Hüseyin Hüyük katılmıştır. Hüseyin Hüyük aynı zamanda MÜSİAD üyesidir. MÜSİAD ailesinin bir üyesinin daha siyaset sahnesinde aktif bir rol üstlenmesi bizleri mutlu ettiği kadar, aynı zamanda gururlandırmıştır.

Taraflı tarafsız herkesin sevgi ve desteğini kazanan Hüseyin Hüyük kardeşimiz; Allah nasip eder ve halkımızın da teveccühüne nail olursa, MÜSİAD üyesi olmanın verdiği sorumluluk ve bilinçle hareket ederek başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır.

Hepinizin bildiği üzere, MÜSİAD nitelikli, sorumlu ve idealleri olan sanayici ve işadamlarının oluşturduğu bir üye profiline sahiptir. Bu üye profilinin siyaset sahnesine de yansıması olumlu olmaktadır. Bugün Aksaray siyasetine yön veren çalışkan ve başarılı kadroların büyük kısmı MÜSİAD üyesidir.

Ocak ayı içerisinde yaptığımız genel kurulumuz sonucunda oluşan yeni yönetim kurulumuzla teslim aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için çalışmalarımız devam etmektedir. Üzerinde çalıştığımız bölgemizin sorunlarına yönelik proje ve hizmet çalışmalarımızla, gündem oluşturma çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Üyelerimize yönelik olarak da “MÜSİAD AİLESİ” olgusunu pekiştirecek, işbirliğine yönelik çalışmalar planlamaktayız.” diyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti Aksaray Mv. Adayı Hüseyin Hüyük yaptığı konuşmada; MÜSİAD ailesine mensup olmanın verdiği sorumluluk ve bilinçten bahsederek, MÜSİAD’ın üyelerine değer katan bir kurum olduğundan söz etti. “Yurtiçi ve Yurtdışı örgütlenmeleri, 10 bini aşkın üyesi ve 2,5 milyon çalışanı ile geniş bir aile olan MÜSİAD bugün ülkemizin ekonomisine önemli bir katkı sağlayan önemli STK’lardandır” diyen Hüyük: “ Bu katkıyı daha geniş kitlelere yaymak adına ve hizmet üretmek için aday oldum. Aday adaylığı sürecinde olduğu gibi, adaylık sürecinde ve Allah nasip ederse seçildiğim zaman da MÜSİAD değer ve ilkeleri rehberliğinde halkıma hizmet etmek için çalışacağım” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021