SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ağaçlı’da Silahlı Çatışma 1 Yaralı

Ağaçlı’da Silahlı Çatışma 1 Yaralı

A - +

Aksaray Haberleri - 02.03.2019 - 18:13

Ağaçlı’da Silahlı Çatışma 1 Yaralı

Aksaray-Ankara karayolu üzerinde bir tesis içerisinde bulunan bir cafede silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre 34 plakalı bir otomobil içerisinde bulunan 5 şahıs ile cafe içerisinde bir şahıs arasında dolandırıcılık iddiası ile tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında 06 plakalı lüks otomobil içerisinde gelen 5 şahıstan 3 kişi üzerlerinde bulundurdukları silah ile şahısa ateş etmeye başladılar. 13 el silahla ateş eden şahıslar daha sonra geldikleri araba ile kaçtılar. Cafe içerisindeki vatandaşlar ise sağa sola kaçarak saklanmaya çalıştılar. Sıkılan kurşunlar şahsın vücuduna hedef alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahalede bulunurken, polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemi alarak olaya karışıp kaçan aracın peşine düştüler. Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021