SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Afrin’e 5 Günde 5 Tır Daha

Afrin’e 5 Günde 5 Tır Daha

A - +

Ağaçören Haberleri - 24.04.2018 - 12:54

Afrin’e 5 Günde 5 Tır Daha

Sarıyahşi Belediyesi, Ağaçören halkı, Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Aksaray merkezde bir grup öğretmenin bağışlarıyla oluşan toplam beş tır insani yardım malzemesi Suriye’ye dualarla gönderildi. Halkın kaydadeğer destek verdiği insani yardım kampanyası kapsamında yardımların devam edeceği öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan Aksaray’dan Suriye’ye 1 Ocak-24 Nisan 2018 tarihleri arasında 625 ton yardımın gittiğini belirtti. Gönderilen tırların un, patates, battaniye, yatak ve yeni kıyafetlerden oluştuğunu belirten Özkan, ilçe teşkilatlarının da katılımı ile kampanyaya desteğin arttığını söyledi.
Son gönderilen tırların Afrin’de dağıtılacağını ifade eden Aksaray İHH Başkanı Özkan, aynı zamanda il genelinde ihtiyaç sahiplerine de acil yardım hizmeti verdiklerini, bu bağlamda Aksaray’ın neresinden bir yardım talebi gelirse görevlilerin derhal müdahele ettiklerini ve imkanlar ölçüsünde gerekenin yapıldığını söyledi. Ramazan hazırlıklarına hız verdiklerini sözlerine ekleyen Özkan, her zaman olduğu gibi il ve ilçelerde en acil durumda olan ailelere ulaşacaklarını söyledi.
İHH Başkanı Özkan, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, bir STK olarak toplumun maddi ve manevi anlamda güçlenmesi için ellerinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.
Bağışlanan yardımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Özkan, bağış yapmak isteyen hayırseverlerin Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği, Kuveyttürk Aksaray Merkez Şubesi
TR680020500009105070200001 nolu hesaba havale/EFT yapabileceklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021