23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
İZMİR – BHA
Bornova Belediyesi, ilçede kaçak moloz ve atık dökümlerinin önüne geçilmesi amacıyla denetim ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Işıkkent bölgesinde zabıta ekipleriyle denetime katılan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kaçak dökümlerin yapıldığı noktaların takibe alınacağını ve mevcut molozların temizleneceğini bildirdi.
Kaçak döküm yapılan kritik noktalarda zabıta ekiplerinin 7 gün 24 saat nöbet tuttuğunu belirten Eşki, döküm yapanların tespit edilmesi amacıyla kameralı takip sisteminin kurulması için de çalışma başlatıldığını söyledi.
Eşki, ilçedeki molozların temizlenmesi için belediyenin yol, park ve temizlik çalışmalarında kullanılan kamyonlarının üç gün boyunca bu çalışmaya yönlendirileceğini açıkladı.
Eşki, “Yol, park ve temizlik işlerinde görev yapan bütün kamyonlarımızı rutin işlerinden çekiyoruz. Önümüzdeki üç gün boyunca bu araçların tamamı Bornova’daki molozların toplanması için görev yapacak” dedi.

Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi çevresinde de incelemelerde bulunan Eşki, bölgede ayakkabı üretiminden kaynaklanan atıkların kapıdan toplanmaya başlandığını belirtti. Uygulamanın ilerleyen dönemde hurdacılar bölgesi ve Bornova’daki diğer üreticileri de kapsayacak şekilde genişletilmesinin planlandığını bildirdi.
Eşki, sanayi atıklarının üreticilerin bulunduğu noktalardan alınacağını ve 15 Ekim’den sonra kurulması planlanan tesiste bertaraf edileceğini belirtti.

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
10 Ekim 2026 Kahramanmaraş merkezli DEAŞ operasyonu: 22 tutuklama
10 Ekim 2026 Türk Dünyası Sigorta Birliği Gaziantep’te toplandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
