SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Isparta Gölcük tabiat parkına piknikçi akını

Isparta Gölcük tabiat parkına piknikçi akını

A - +

Yerel Haberler - 11.05.2026 - 0:00

Isparta’da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların en uğrak noktası olan Gölcük Tabiat Parkı, bu hafta sonu tarihi yoğunluklarından birini yaşıyor. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğayla buluşmak isteyen Ispartalılar, parkın girişinde beklemedikleri bir manzarayla karşılaştı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk, öğle saatlerinde zirveye ulaştı. Parka giriş yapmak isteyen araçların oluşturduğu kuyruk, ana yol üzerinden Milas Millet Bahçesi’ne kadar uzandı. Araçlar adım adım ilerlerken, birçok vatandaş piknik alanına ulaşmak için uzun süre direksiyon başında beklemek zorunda kaldı.

Hafta içi süren serin havaların ardından pazar günü güneşin açması, mesire alanlarına olan talebi artırdı. Sadece Gölcük değil, şehirdeki diğer park ve bahçeler de dolup taşarken, Gölcük Tabiat Parkı’nın girişindeki gişe noktalarında yaşanan yığılma trafiği durma noktasına getirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021