12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
11:21 Bayramda Aksaray Sokaklarında Kimse Yalnız Kalmayacak: Belediyeden Önlem!

BURDUR – BHA
Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur Gazetesi’ne verdiği özel röportajda ilçede yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı. İnşaatlarda kış molası sona erdi Başkan Selimoğlu, kış şartları nedeniyle yaklaşık iki ay önce inşaat çalışmalarında durgunluk yaşandığını belirterek, hava koşullarının iyileşmesiyle birlikte projelerin yeniden başladığını ifade etti.
Özellikle Fethiye-Burdur istikametinde, Denizli kavşağı mevkiinde bulunan mevcut akaryakıt istasyonunun karşısında planlanan projelerde yeniden hareketlilik yaşandığını söyledi. Butik otogar, fırın ve restoran projeleri sürüyor Selimoğlu, söz konusu bölgede temeli uygun olan butik otogar ve fırın işletmesinin inşaatının başladığını, hemen yanında planlanan restoran projesinde de çalışmaların sürdüğünü aktardı. Birkaç gün önce yeniden başlayan çalışmalarda beton işlemlerinin devam ettiğini belirten Selimoğlu, projelerin yaz aylarında daha da hız kazanacağını dile getirdi.
Ekonomik şartlara da değinen Selimoğlu, belediyenin mali imkanları doğrultusunda yaz döneminde yatırımlara daha fazla ağırlık verileceğini vurgulayarak, projelerin bu süreçte hızlandırılmasının planlandığını kaydetti. İkinci akaryakıt istasyonu gündemde İlçede ikinci bir akaryakıt istasyonu kurulmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Selimoğlu, görüşmelerin devam ettiğini ve netleşmesi halinde kamuoyuyla paylaşılacağını söyledi. Mevcut istasyon “Shell Select” konseptine dönüşüyor Belediyeye ait mevcut akaryakıt istasyonunda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatıldığını ifade eden Selimoğlu, istasyonun yaklaşık 1,5 ay içerisinde “Shell Select” konseptine dönüştürüleceğini açıkladı.
Bu kapsamda binanın büyütüleceğini, oturma alanları oluşturulacağını ve çevresinde peyzaj düzenlemeleri yapılacağını belirtti. Selimoğlu ayrıca, istasyon çevresinde bulunan restoranın hizmete açıldığını, araç parkı ve görsellik açısından orta alanda bulunan gaz pompalarının arka bölüme taşınacağını ifade ederek, modern ve estetik bir tesisin ilçeye kazandırılacağını söyledi. Baraj çevresinde turizm yatırımları Baraj çevresinde yapımı süren taş konakların büyük ölçüde tamamlandığını belirten Selimoğlu, sadece taban fayansları, iç donanım ve doğrama işlerinin kaldığını ifade etti.
Bu çalışmaların havaların ısınmasıyla birlikte Mart-Nisan döneminde tamamlanarak tesislerin sezona hazır hale getirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Düğün salonu projesi yaz aylarında tamamlanacak Baraj bölgesinde planlanan kıl çadır konseptli düğün salonu inşaatının da kış şartları nedeniyle geçici olarak durdurulduğunu ifade eden Selimoğlu, çalışmaların yeniden başlayacağını ve tesisin Temmuz-Ağustos aylarında tamamlanmasının planlandığını sözlerine ekledi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
24 Mart 2026 Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
24 Mart 2026 Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
24 Mart 2026 DAKA artık Çakay’a emanet!
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
11:21 Bayramda Aksaray Sokaklarında Kimse Yalnız Kalmayacak: Belediyeden Önlem!
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
